torsdag 1 oktober 2015

Arg och irriterad!

Just nu är jag en aning upprörd och irriterad! Ja, jag vet - jag borde inte skriva när jag är uppretad.... Men varför ska det vara så svårt att förstå instruktioner vi ger angående Turbo. Det vi förmedlar är jätteviktigt för att livet ska fungera för honom! Vi försöker inte krångla till saker runt honom bara för att vi tycker det är kul - nej, det är för att han havererar annars. Varför ska det vara så svårt för folk att förstå vilka enorma behov han har?!?

Det är sagt att ingen, INGEN, får komma till stugan vid sjön där Turbo är med en assistent på dagarna, utan att det är förberett! Det har fungerat tills idag! När Turbo klev innanför dörren här hemma i eftermiddag när han blev avsläppt av assistent Timmy, så exploderade han direkt. Jag förstod förstås omedelbart att det hänt något. Som tur var, berättade han vad det var.

Någon hade kommit till stugan och klippt gräset utan att meddela mig så jag kunde förbereda honom innan. Vi har gjort upp att ingenting sånt får ske utan att jag är informerad så jag kan förbereda Turbo ett par dagar innan. Nu ser vi hur det går när man gör på annat sätt. Woosh, vad arg han var när han kom hem!!  Bara att huka sig och göra sig så liten som möjligt..... Bl a detta gick sönder i eftermiddags och det känns helt onödigt!



Kanske finns det en naturlig förklaring till att detta hände, så jag ska väl inte vara upprörd i onödan.... hm...
Jag och Turbo har tagit bilen och åkt en sväng i skogarna ikväll för att han ska varva ner lite.



Ja, ja, det blir en ny dag i morgon med nya tag.
Gårdagen var hektisk och intensiv. Jobb på förmiddagen och sen tryckte jag in en akuttid för mig för att fixa till mig lite. Dumt av mig kanske, men jag ville få det gjort igår. Sen upp från britsen, där jag legat stilla 1,5 timme, och iväg för att hämta mannen som var kvar på jobbet. Vi skulle åka en del mil och ha en träff med assistenterna och verksamhetschefen. Det blev några goa timmar med fina assistenterna Timmy och Ove och härliga verksamhetschefen Kent.

Det blev både allvarssnack och en hel del garv. Assistenterna pratade minnen de fått med Turbo och det är jätteintressant för mig och mannen att höra. Härligt är det också att höra att de trivs att jobba med Turbo och har roligt på sitt jobb. En härlig humor finns i alla dessa killar och de är helt underbara allihop. Tyvärr saknades Erik och Nisse som hade förhinder. Men, men, det blir fler gånger.

Timmy och Ove är suddade, eftersom jag missat att fråga om lov att lägga ut dem här. Mannen och Kent vet jag är med på noterna. :)

Jag och mannen känner oss iaf lyckligt lottade över att ha ett så fint gäng omkring oss och framförallt Turbo. Önskar att alla fick ha det så här bra, med förstående personal runt sig! Det betyder så mycket! Dessa killar är guld värda för oss!

Nä hörrni... en natts god sömn på det här skulle sitta fint! Kram på er ♥

1 kommentar:

Nina sa...

Typiskt! Hoppas det inte förstörde nåt nu, så Turbo blir orolig när han ska vara där framöver..
Kram!